برای مقابله با جنگ نرم دشمن باید زره آگاه سازی مردم را برتن کنیم.

 


 

رئیس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه یکی از راهکارهای مهم برای مقابله با جنگ نرم دشمن را بالا بردن سطح سواد رسانه ای مردم دانست و گفت: برای مقابله با جنگ نرم دشمن باید زره آگاه سازی و توانمندسازی مردم را برتن کنیم.

دکتر فریبرز پیرو با اشاره به جنگ نرم به راه انداخته شده بر علیه کشورمان، اظهار کرد: تا سال 2020 ناتو تنها پنج حوزه جنگی شامل زمین، هوا، دریا، فضا و فضای سایبری را به رسمیت می شناخت، اما اخیرا کارشناسان ناتو یک حوزه دیگر یعنی جنگ نرم یا جنگ شناختی را هم اضافه کرده و آن را به عنوان یک حوزه جنگی به رسمیت می شناسد.

وی هدف از جنگ نرم را هدف قرار دادن شناخت انسانها دانست و افزود: جنگ نرم در واقع مهندسی افکار است و در آن ذهن انسان ها میدان نبرد می شود. برای نمونه یک فرد ممکن است تاچند مدت پیش فردی معتقد، با ایمان وانقلابی بوده اما امروزه تمامی اعتقادات قبلی خود را خرافه می داند واین یعنی این فرد مورد اصابت گلوله دشمن در جنگ شناختی قرار گرفته اگرچه هیچ جراحتی روی بدنش ندارد. هرچه هم درباره اعتقادات قبلیش هم با او صحبت می شود قبول نمی کند.

رئیس بسیج اساتید کرمانشاه با بیان اینکه هدف نهایی جنگ نرم ، مشروعیت زدایی، اعتبارزدایی و اعتمادزدایی از نظام، قداست زدایی، ناامید کردن و ناکارآمدسازی را دنبال می کند. آنها می دانند که با این اقدامات می توانند مردم را که سرمایه های اجتماعی یک کشور هستند را از نظام روی گردان کنندو در مقابل سیستم و حاکمیت قرار دهند.

دکتر پیرو با بیان اینکه قدرت نرم هر کشور درسه حوزه فرهنگ، ارزشهای سیاسی و سیاست خارجی است، عنوان کرد: دشمنان در جنگ نرم روی این سه حوزه دست می گذارند و آنها را هدف قرار می دهند.

 وی تاکیدکرد: با توجه به تغییر و تحولاتی که در سالهای اخیر در زمینه های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و خصوصا فناوری در دنیا شکل گرفته  دیگر با جنگ کلاسیک مواجه نیستیم و این قدرت نرم است که بخش زیادی از اذهان را مورد هدف قرار داده و مردم را در مقابل حاکمیت قرار می دهد.

پیرو با بیان اینکه قدرت نرم هرکشور در سه حوزه فرهنگ، ارزش های سیاسی و سیاست خارجی است عنوان کرد: دشمنان در جنگ نرم روی این سه حوزه دست میگذارند و آنهارا هدف قرار می دهند.

ایشان خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در گذشته تحت فشارهای نظامی زیادی از سوی دشمنان بوده  اما سربلند بیرون آمده و به بالندگی و بقای خود ادامه داده لذا دشمنان که دیدند در جنگ سخت کاری از پیش نمی برند چالش جنگ نرم را پیش روی ما قرار داده اندتا روی حوزه باورها، ذهن ها و رفتارهای اجتماعی مردم اثرگذاری کنند.

وی با بیان اینکه جنگ نرم جنبه های مختلفی دارد عنوان کرد: یکی از جنبه های مهم آن دستکاری افکار مردم از طریق رسانه های اجتماعی با هدف ایجاد تردید در ارکان و پایه های انقلاب اسلامی، اصول اساسی نظام، پایداری در برابر دشمن، ارزش های دینی وملی است.

پیرو از ایجاد تفرقه های قومی ، مذهبی و سیاسی به عنوان یکی دیگر ازجنبه های جنگ دشمن نام برد و افزود: آنها سعی در ایجاد اختلاف بین اقوام، مذاهب و گروههای سیاسی مختلف مردم دارند تا به این شکل انسجام اجتماعی مردم ما به شدت ضعیف شود و بین مردم و حاکمیت شکاف ایجاد شود.

رئیس بسیج اساتید استان با بیان اینکه دشمنان با جنگ نرم به دنبال تضعیف نرم افزار مقاومت ملت ایران هستند، عنوان داشت: ایمان و ایستادگی و اندیشه دو نرم افزار اصلی مقاومت مردم ایران هستند که انقلاب اسلامی با آنها به پیروزی رسید لذا دشمنان اکنون به دنبال این هستند تا این باورهای مردم را مورد تردید قرار دهند که تا حدودی در بخشی از مردم موفق بوده اند.

پیرو در ادامه به نقش مهم فضای سایبری و حملات سایبری در جنگ نرم اشاره داشت و گفت: در جنگ نرم تاثیرگذاری بر نخبگان و مسئولین بسیار برای دشمن مهم است لذا با انجام شیوه های مختلف تلاش می کنند روی نگاه و تصمیم نخبگان تاثیر بگذارند تا جایی که نخبگان در مقابل برخی مسائل سکوت و یا تحلیل اشتباه می کنند و عملا هوشمندی را در تحلیل این افراد کمتر می بینیم.

ایشان در ادامه این گفتگو به بیان راه کارهایی برای مقابله با جنگ نرم دشمن پرداخت و گفت: اصلی ترین راهکار در بیانات مقام معظم رهبری آمده و آن این است که باید در مقابل جنگ نرم دشمن تولید محتوا و اندیشه داشته باشیم.

وی انسجام ملی و بالا بردن سطح همدلی در جامعه را یکی دیگر از راهکارهای مقابله با جنگ نرم دشمن خواند و گفت: هر صدایی که بر طبل تفرقه بکوبد همسویی با جنگ نرم دشمنان است.

وی عنوان کرد ضمن تقویت رسانه ها نباید رسانه های ما خودرا در مقابل جنگ نرم دشمن بازنده بدانند بلکه باید با روایت های دست اول و واقعی را به آنها بدهیم تا توطئه های دشمن را خنثی کنیم.

ایشان با تاکید بر اینکه جهاد تبیین یکی دیگر از راهکارهای مهم برای مقابله با جنگ نرم دشمن است اظهار داشت: جهاد تبیین فریضه قطعی و فوری است که مقام معظم رهبری همواره روی آن تاکید دارد.

رئیس بسیج اساتید استان در ادامه با بیان اینکه امروز قدرت رسانه در دنیا بالا است اظهار داشت: در یک دهه اخیر رسانه ها بدون نزاع و درگیری حکومت هایی را تغییر داده اند و این یعنی رسانه ها می توانند افکار عمومی جهان را در دست بگیرند و شورش های مردمی را به راه بیندازند.

وی تاکید کرد: در چنین شرایطی ما به افسران جنگ نرم نیاز داریم، افسرانی که نسل جوان ما هستند و آنها را باید در محیط مدارس و دانشگاه ها تربیت کنیم و ب آنها مبانی و روش های جنگ نرم را آموزش دهیم.

پیرو با بیان اینکه جوانان باید برای مقابله باجنگ نرم دشمن  بسترهای مختلف فضای مجازی را بشناسند عنوان کرد: عضویت در شبکه های اجتماعی مختلف  و تولیدمحتوا از وظایف افسران جنگ نرم است.

رئیس بسیج اساتید استان یادآورشد: باید دست های پشت پرده  و شرکت های چند ملیتی یهودی که برای مقابله با کشورمان درجنگ نرم سرمایه گذاری می کنند را بشناسانیم.

وی با تاکید بر اینکه افسران جنگ نرم باید روحیه تقوا، صبر و فعالیت های گروهی داشته باشند اظهارکرد: ما برای مقابله با جنگ نرم دشمن باید زره آگاه سازی و توانمندسازی جامعه را بر تن کنیم و رسانه ها در این میدان باید پیش قراول باشند.

 

 


 

 


 


 


 

 


 

 

 

 


 


 


 

آخرین اخبار