دیدار و نشست رئیس دانشکده با فرماندار جدید شهرستان - صفحه نخست

دیدار و نشست رئیس دانشکده با فرماندار جدید شهرستان

به گزارش روابط عمومی دانشکده، جناب آقای دکترمقدم( تعاونی) روز چهارشنبه مورخ 12 تیر ماه با جناب آقای جهانبخش حیدری فرماندار جدید شهرستان دیدار و گفتگو کردند. در این نشست دکتر تعاونی ضمن تبریک انتصاب ایشان، گزارشی از آخرین وضعیت دانشکده و نیز اقدامات انجام گرفته و در دست اقدام در راستای توسعه دانشکده ارائه نموده و مسائل و مشکلات دانشکده در این مسیر را بیان نمودند. جناب آقای حیدری نیز در این نشست بر لزوم توسعه یک واحد دانشگاهی از دانشگاه مادر استان در دومین شهرستان بزرگ استان تاکید نموده و تصریح نمودند که فرمانداری شهرستان نیز در این مسیر همکاری و هماهنگی های لازم را به عمل خواهد آورد. در انتهای این دیدار با دعوت ریاست دانشکده قرار شد که فرماندار محترم در اولین فرصت از فضا  و امکانات دانشکده و خوابگاه بازدید نمایند.